My Room

Saturday June 11th, 2011

Hola amigos! this week was so boring and superly exhausted week (read: EXAMS) Gaaahhhh. And it's not gonna over yet till Monday. I'd like to share to you the greatest thing about the Math and Econimic exams: accounting and finance got me stressed out, but somehow i learnt how to draw circles on the exam papers to fill the answers. #screwed. Seriously i need to refresh my brain.

 Anyway, i decorated my room last holiday







I put some of my drawings when i was in elementary school on the wall, and i put cactus on my desk.

My favorite awesome people pictures on my wall










my space is such a kingdom for myself, so I decorate it whatever i want it to be.

9 comments:

ADA - ADA - AJA said...

Wah asik nih, kebetulan kamar gue juga lagi kacau balau sisa Ujian kemaren, biasalah mahasiswa kurang kerjaan, kalo ujian kertas dimana-mana. Butuh pencerahan. this holiday I'll decorate my room ah... ehehehe

nopinop said...

wih, poster yang di dinding itu MCR ya? hahaa *beginilah MCRmy, tiap liat MCR langsung heboh. I love your crib! Really, you're doing very good in art :D

titus kartika said...

@ada2 saja: yaa you should! that would be great :D sebetulnya sih dilantai kamar gue itu amsih berantakan juga hahha

@nopinop: yupp tahts MCR :) thank yoouu :D btw i was their big fan until konser mereka di Jakarta yg kurang dahsyat dan gk sesuai sama apa yg gue harapkan :(

nopinop said...

asik donk bisa nonton mereka...aku gak nonton :(
masa' sih gak dahsyat? bayangin frankie aja udah pengin bgt nonton (frank aksi panggungnya plg bagus katanya, heheee). Jd pengin dekor kamar juga nih, dari dulu gak kesampaian :(

titus kartika said...
This comment has been removed by the author.
xinnosuke said...

woooo kamarnya kereeen :D
boleh donk numpang duduk

titus kartika said...

@xinosuke : hahhaha boleh boleh ;)

Amelia said...

wawww padat yah hiasannya ^o^ jadi pingin juga hias2 kamar sendiri ^o^ tapi ini kamar masih berantakan kayak kapal pecah habis bazaar hahaha ^^ salam kenal ^^

Titus Kartika said...

@amelia: asik lho hias2 kamar :) iya salam kenal juga yaa :)