Saturday, June 11, 2011

my room

Saturday June 11th, 2011

hola amigos! this week was so bored and superly exhausted week (read: EXAMS) gaaahhhh. and it's not over yet till Monday. i'd love to tell y'all the greatest thing about the exam; Math and Economic about accounting and finance got me stressed out. i learnt how to draw circles on the exam paper to filled the answers. #screwed
seriously i need to refresh my brain.

 anyway,                                                                                                      i decorated my room last holiday

i put some of my drawings when i was in elementary school on the wall, and i put cactus on my desk.
my favorite awesome people pictures on my wall, so it makes me feel like they're watching over me.








your room is like your own kingdom, so decorate it whatever you want it to be.

9 comments:

ADA - ADA - AJA said...

Wah asik nih, kebetulan kamar gue juga lagi kacau balau sisa Ujian kemaren, biasalah mahasiswa kurang kerjaan, kalo ujian kertas dimana-mana. Butuh pencerahan. this holiday I'll decorate my room ah... ehehehe

nopinop said...

wih, poster yang di dinding itu MCR ya? hahaa *beginilah MCRmy, tiap liat MCR langsung heboh. I love your crib! Really, you're doing very good in art :D

titus kartika said...

@ada2 saja: yaa you should! that would be great :D sebetulnya sih dilantai kamar gue itu amsih berantakan juga hahha

@nopinop: yupp tahts MCR :) thank yoouu :D btw i was their big fan until konser mereka di Jakarta yg kurang dahsyat dan gk sesuai sama apa yg gue harapkan :(

nopinop said...

asik donk bisa nonton mereka...aku gak nonton :(
masa' sih gak dahsyat? bayangin frankie aja udah pengin bgt nonton (frank aksi panggungnya plg bagus katanya, heheee). Jd pengin dekor kamar juga nih, dari dulu gak kesampaian :(

titus kartika said...

ayoooo dekor kamarmu, asik lhoo XD.
knapa gk nonton MCR? frank anthoby thomas iero is my fav one too :) hot parah hahhaha. i think u should read my posting about MCR concert. here -->
http://wwwtitus-digigit-nyamuk.blogspot.com/2010/12/euphoria-of-concert.html

xinnosuke said...

woooo kamarnya kereeen :D
boleh donk numpang duduk

titus kartika said...

@xinosuke : hahhaha boleh boleh ;)

Amelia said...

wawww padat yah hiasannya ^o^ jadi pingin juga hias2 kamar sendiri ^o^ tapi ini kamar masih berantakan kayak kapal pecah habis bazaar hahaha ^^ salam kenal ^^

Titus Kartika said...

@amelia: asik lho hias2 kamar :) iya salam kenal juga yaa :)