Wednesday, June 22, 2011

thats why i pretty much love Twitter

my favorite people and popular people retweet and reply my tweets


Joey Kramer the drummer of AEROSMITH retweet mine once and replies my tweets 3 times.


Nikki Sixx from Motley Crue retweet mine. actually i never follow and mention him on twitter to retweet this :)

Pnut, the bassist of 311 and music producer retweet mine :) actually i didn't follow and mention him on twitter to retweet this, but he did.

Travis Clark, the vocalist of WE THE KINGS replies my tweet for about 4 times yihaa! and he follows me on twitter, babyyy.


Shavo Odadjian, the bassist of SYSTEM OF A DOWN  replies my tweet. 

a tweet from bang Bulengehe. he follows me on twitter


my others postings:
my trip to Baduy 
my trip to Bandung & Jogjakarta
i decorated my room
my trip to Subang, West Java

16 comments:

arev tyan said...

mantap..neng!

Tamara Bidari Suweta said...

Waah hebat yah :O aku follow yah twitternya hehe

titus kartika said...
This comment has been removed by the author.
alfhz said...

You're such a lucky girl, y'know! Cool. =D

Dodi Faedlulloh said...

Ya itulah menariknya twitter, kenapa twitter lebih banyak digunakan oleh orang-orang ternama, semacam artis, budayawan, politikus, pejabat publik, karena secara privasinya masih tetap terjaga, tidak perlu repot dengan yang namanya mengkonfirm teman seperti di facebook. Interaksi langsung dengan bentuk follow cukup dengan orang2 yang dikenalnya sehingga timeline terlihat bersih. Untuk mentionsnya, cukup menjawab beberapanya, ya namanya juga orang ternama, sekali ngettweet yang ngretweet bisa sampai ratusan orang bahkan lebih, tergantung followernya juga kan ! :D

Lorreta F. Michelle said...

wow congratsss! :D

Nonni Shetya said...

waaaaaaaaaaaaaah lucky yoouuuuuuu......... :)

Ocky Fajzar said...

yuhuw! emang emang, emang seneng banget ya dimention orang2 pujaan :')

Najibblog2010 said...

Nice post sob...

sukses selalu.. :)

Agus Generatio said...

Walking...:-)

Arif Zunaidi Riu_aj said...

Wow, keren. Aku cuman pernah dimintion ama @tifsembiring. Selain itu, cuman sekali diRT jd TT di Indonesia aja. hehehe
Thanks dah mampir blogku ya..... Boleh follow juga, kok. :)

titus kartika said...
This comment has been removed by the author.
Hafidz Akbar said...

anjir beruntung amat, you're so lucky girl!

Galuh Nurita said...

mg god you're so lucky :) and anyway i'm doing an art too(hi-Five!)

Clara Croft said...

Haha. seru banget ya difollow artis, coba deh Alex del Piero follow saya, pasti saya tulis di blog juga, hihihi

E. Titus Kartika Putri said...

@hafidz: thanks :)
@Galuh: heyyyy there :D
@Clara: semoga di follow dia deh kak hehehe